Entrevista a Gerard Sesé

Sota la dutxa, disco de Gerard Sesé

Sota la dutxa, disco de Gerard Sesé

Gerard Sesé es un cantante de pop catalán de 22 años. Acaba de firmar hace dos semanas un contrato con una discográfica y su disco “Sota la Dutxa” acaba de salir.

  • Describa brevemente su disco:

Gerard Sesé:

Doncs… és un disc que pretén aportar aire fresc al pop català. Intento aconseguir dues idees en una: fer un disc treballat, amb unes harmonies que no són simples ‘do fa sol’, amb produccions agosarades (banda de vent, quartet de corda, un cor de 23 persones, un cor infantil…) però a la vegada que pugui agradar a tothom, dit d’una altra manera: fer pop de qualitat i comercial.

Estic content perquè les sensacions que estic rebent són positives i aconsegueixen el que volia: per una banda agradar a aquella gent que ja escolta música en català i agradar aquell públic que no escolta musica en català.

Per acabar, dir que qui es compri el CD trobarà 13 temes, i alguna sorpresa, ben diferents entre ells, carregats d’emocions, històries i sentiments. I que segur que tothom trobarà minim 3 o 4 cançons amb les que es sentirà identificat.

  • ¿Qué espectativas tienes con respecto al álbum?

Gerard Sesé :

Potser masses… però bé una cosa tinc clara, no faré cap mena de rècord de vendes. Pero si que crec que aquest CD m’obra la porta definitivament al món profesisonal del disc i el pop. M’ajudarà a fer un nom i potser es converteix en un ‘èxit relatiu’ que m’ajudi a continuar endavant. També és cert que si fracasso estrepitosament… plegaré… són masses esforços, suor i llàgrimes per un noi de 22 anys…

  • ¿Qué artista o artistas te han influenciado más en tu vida?

Gerard Sesé :

Desde sempre m’he sentit atret pel pop anglès. M’agrada molt. Jo intento aproximar-me a aquest estil tot i que incorporo alguna sonoritat més americana. De totes maneres m’encanten els Beatles, Oasis, Queen, Keane, Robbie Williams… Pèro ultimament estic molt enganxat a Rufus Wainwright, Jorge Drexler.. Ah, Mika i una mica d’U2. A nivell català… cap. Hi ha grups que m’agraden pèro no tan com per arribar a influenciar-me.

  • Y para concluir, algo más personal. ¿Qué hace Gerard Sesé cuando desconecta de la música?

Gerard Sesé :

Es fica sota la dutxa (risa).

Doncs, quan desconecto de la música normalment treballo, és trist perque indica que la música és encara un hobbie, tan de bo no desconectés mai i ocupes bona part de la meva vida. De totes maneres, m’encanta estar amb els meus amics, menjar i dormir! i per ser tòpic diré: viatjar.

~ por mundoenestereo en julio 9, 2009.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: